Makinë CNC

Përmbledhje e biznesit CNC

Biznesi kryesor i kompanisë sonë përfshin përpunimin e pjesëve mekanike precize, përpunimin preciz CNC, përpunimin e përafërt me zgavrën gjysmëpërçuese, etj. të kërkuara nga klientët në industritë e nivelit të lartë si pjesët e avionëve, pjesët e automjeteve, gjysmëpërçuesit, energjitë e reja, etj. Posedojnë një shumëllojshmëri lidhjesh alumini , lidhjet e bakrit, lidhjet e tasave, pjesët e çelikut dhe teknologjitë e tjera të përpunimit të materialeve, blini disa grupe pajisjesh të përpunimit me precizion CNC dhe më pas bashkëpunoni me talente të aftë që janë zhytur në industri të ngjashme për shumë vite për të operuar pajisjet përkatëse.

Përmbledhje e pajisjeve (1)
Përmbledhje e pajisjeve (2)

Pasqyrë e pajisjeve

Qendra vertikale e përpunimit

Kompania është e pajisur me pajisje profesionale të sharrimit, shpimit dhe frezimit të materialeve metalike, të cilat mund të përdoren për përpunim të ashpër dhe të imët të materialeve 2600 mm.14 grupe qendrash vertikale të përpunimit dhe qendra të përpunimit të portave 2600 mm të gjata mund të plotësojnë kërkesat e ndryshme të klientëve me saktësi të lartë dhe cilësi.

Seria e Makinerisë
VMC76011/85011/1000 11/120011/1300Il
·Ngurtësi e lartë
· Rezistencë e lartë ndaj goditjeve
·Saktësi e madhe
· Qëndrueshmëri e lartë termike
· Përgjigje e lartë dinamike

Qendra vertikale e përpunimit (5)
Qendra vertikale e përpunimit (4)
Qendra vertikale e përpunimit (1)
Qendra vertikale e përpunimit (2)
Qendra vertikale e përpunimit (3)

Qendra e përpunimit me pesë akse

Pavarësisht nëse është përpunimi i pjesëve që kërkon saktësi dimensionale në nivel mikron, përpunimi i sipërfaqes së pasqyrës që kërkon vrazhdësi të sipërfaqes në nivel nano, ose përpunim efikas i përbërë i pjesëve metalike, qendra e përpunimit me shpejtësi të lartë me pesë boshte është kompetente.

Qendra e përpunimit me pesë akse

Qendra e përpunimit me tre akse

Punëtoria e përpunimit është e pajisur me një qendër të avancuar të përpunimit me shpejtësi të lartë me tre boshte me opsione të ndryshme konfigurimi për të përmbushur nevojat e ndryshme të prodhimit.Lloje të ndryshme boshtash mund të zgjidhen për t'u përshtatur me magazinat e veglave me kapacitete të ndryshme për të përmbushur nevojat e skenarëve të ndryshëm të përpunimit dhe për të siguruar cilësinë e përpunimit me saktësi.Një sistem inspektimi në makinë mund të konfigurohet për të përcaktuar gjendjen e veglave të makinerive, takëmeve dhe pjesëve të punës në përpunimin me saktësi.Sistemi i kontrollit plotësisht të mbyllur është miratuar për të siguruar saktësinë e lëvizjes së veglës së makinës dhe për të arritur saktësinë e përpunimit në nivel mikron.

Qendra e përpunimit me tre akse

Qendra e Pajisjeve të Inspektimit

Ne kemi pajisje të avancuara testimi.Instrumentet kryesore janë: tre koordinata të importuara nga Japonia, instrument për matjen e imazhit dydimensional, detektor defekti dhe mjete të tjera matëse, të kombinuara me sistemin automatik të vlerësimit të të dhënave SPC, për të përmbushur kërkesat e cilësisë së lartë të klientëve të nivelit të lartë dhe mund të shmangni rreziqet e pakontrollueshme në procesin e prodhimit.

Pajisjet e inspektimit (3)
Pajisjet e inspektimit (1)
Pajisjet e inspektimit (2)

Aplikacionet

Shtytës i pompës së ujit me presion të lartë
Materiali: 7075 aliazh alumini (150 HB)
Madhësia: Φ300*118
·Frezim në vend 12.5h/copë
·Kontura e tehut <0.01mm
·Vafërtsia e sipërfaqes Ra<0.4um

Fusha e biznesit (1)
radiator

Shtytësja me shtatë faza e pompës turbomolekulare
Materiali: 7075-T6 Aliazh alumini
Madhësia: Φ350*286mm
·Përdor softuerin CAM për të përfunduar procesin me pesë boshte
· Përhapja e plotë deri në përpunimin përfundimtar të 249 teheve në 7 faza në një shtrëngim
·Çekuilibri është më pak se 0.6 mikron


WhatsApp Online Chat!