Avantazhi ynë

Precision, Performance, dhe Besueshmëria

MIANDI Group është angazhuar për "Ndershmëria, konsumatorit të parë, SOLIDARITETI, cilësi dhe risi" AS politikën e biznesit.
Kontaktoni një specialist

Rreth nesh

Shanghai Miandi Metal Group Co, Ltd shpërndan 1000 seri në 8000 aliazh alumini seri. pjatë alumini, shufra alumini, tub alumini, alumini tub katror, ​​etj aliazh alumini janë përdorur gjerësisht në fushën e aviacionit, hapësirës ajrore, ndërtimit të anijeve, ushtarake, metalurgji, elektronike, elektromekanike, tekstile, transportit, ndërtimit, kimike, industrinë e lehtë, energjisë dhe të tjerët. Në procesin e zhvillimit të kompanisë, pajisje të përparuara të prodhimit dhe instrumente testimi ishin prokurimit nga vendet me nivel të lartë teknik. Të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e produktit.

Produktet tona

Precision, Performance, dhe Besueshmëria

Shanghai Miandi Metal Group Co, Ltd shpërndan 1000 seri në 8000 aliazh alumini seri. Pjatë alumini, shufra alumini, tub alumini, alumini tub katror, etj Kontaktoni një specialist

Konsumatorët Bashkëpunimi

 • Konsumatorët Bashkëpunimi
 • partner-2
 • partner-3
 • partner-4
 • partner-5
 • partner-6
 • partner-7
 • partner-8

Fabrikat Bashkëpunimi

 • Bashkëpunimi Factories01
 • Bashkëpunimi Factories02
 • Bashkëpunimi Factories03
 • Bashkëpunimi Factories04
 • Bashkëpunimi Factories05
 • Bashkëpunimi Factories06
 • Hydro
 • Bashkëpunimi Factories06
WhatsApp Online Chat!