European Enterprise Association oppfordrer i fellesskap EU til ikke å forby RUSAL

Bransjeforeningene til fem europeiske foretak sendte i fellesskap et brev til EU hvor de advarte om at streiken mot RUSAL «kan føre til de direkte konsekvensene av at tusenvis av europeiske selskaper legger ned og titusenvis av arbeidsledige».Undersøkelsen viser at tyske bedrifter fremskynder overføringen av produksjon til steder med lavere energikostnader og avgifter.

Disse foreningene oppfordrer EU og europeiske myndigheter til ikke å innføre restriksjoner på import av aluminiumsprodukter laget i Russland, for eksempel forbud, og advarer om at tusenvis av europeiske bedrifter kan legge ned.

I felleserklæringen utstedt av FACE, BWA, Amafond, Assofermet og Assofond, ble den ovennevnte brevsendingsaksjonen offentliggjort.

I slutten av september i år bekreftet LME utgivelsen av "markedsomfattende konsultasjonsdokument" for å innhente medlemmers synspunkter på hvordan de skal håndtere russisk forsyning, og åpnet døren for muligheten for å forby LME-lagre over hele verden fra å levere nye russiske metaller .

Den 12. oktober brøt media ut at USA vurderte å innføre sanksjoner mot russisk aluminium, og nevnte at det var tre alternativer, det ene var å fullstendig forby russisk aluminium, det andre var å heve tollsatsene til et straffenivå, og det tredje. skulle innføre sanksjoner mot russiske joint ventures i aluminium


Innleggstid: 26. oktober 2022
WhatsApp nettprat!