kauntungan urang

Precision, Performance, sarta Reliability

MIANDI gugus komitmen ka "kajujuran, customer heula, solidaritas, kualitas jeung inovasi" AS POLISI bisnis.
Ngahubungan Spesialis a

Tentang Kami

Shanghai Miandi Metal Grup Co., Ltd. distributes 1000 runtuyan nepi 8000 alloy Series aluminium. Aluminium piring, rod aluminium, tube aluminium, aluminium tube pasagi, jsb Galunggung aluminium anu loba dipaké dina widang aviation, aerospace, shipbuilding, militer, metallurgy, éléktronika, electromechanical, tékstil, transportasi, konstruksi, kimia, industri lampu, tanaga jeung sajabana. Dina prosés ngembangkeun parusahaan, canggih alat produksi jeung nguji instrumén éta ngayakeun ti nagara kalawan tingkat teknis tinggi. Kontinyu pikeun ngaronjatkeun kualitas produk.

Produk kami

Precision, Performance, sarta Reliability

Shanghai Miandi Metal Grup Co., Ltd. distributes 1000 runtuyan nepi 8000 alloy Series aluminium. Aluminium piring, rod aluminium, tube aluminium, aluminium tube pasagi, jsb Ngahubungan Spesialis a

Konsumén kerjasama

  • Konsumén kerjasama
  • pasangan-2
  • pasangan-3
  • pasangan-4
  • pasangan-5
  • pasangan-6
  • pasangan-7
  • pasangan-8

Kilang kitu gawé babarengan

  • gawé babarengan Factories01
  • gawé babarengan Factories02
  • gawé babarengan Factories03
  • gawé babarengan Factories04
  • gawé babarengan Factories05
  • gawé babarengan Factories06
  • Hydro
  • gawé babarengan Factories06
WhatsApp Online Chat!