kauntungan urang

Precision, Performance, sarta Reliabiliti

MIANDI GROUP KOMITMEN "KEJUJURAN, PELANGGAN DIUTAMAKAN, SOLIDARITAS, KUALITAS JEUNG INOVASI" salaku kabijakan bisnis.
Kontak Spesialis

Tentang Kami

Shanghai Miandi Metal Grup Co., Ltd. ngadistribusikaeun 1000 runtuyan ka 8000 Series alloy aluminium.plat aluminium, rod Aluminium, tube Aluminium, tube kuadrat Aluminium, jsb Aluminium Alloy anu loba dipaké dina widang aviation, aerospace, shipbuilding, militér, metallurgy, éléktronika, electromechanical, tékstil, transportasi, konstruksi, kimia, industri lampu, énergi. jeung sajabana.Dina prosés pamekaran perusahaan, alat-alat produksi canggih sareng alat-alat uji didamel ti nagara-nagara anu tingkat téknis anu luhur.Terus ningkatkeun kualitas produk.

Produk Kami

Precision, Performance, sarta Reliabiliti

Shanghai Miandi Metal Grup Co., Ltd. distributes 1000 runtuyan ka 8000 Series alloy aluminium.plat aluminium, rod aluminium, tube aluminium, tube pasagi aluminium, jsb.Kontak Spesialis

Palanggan Kerjasama

Pabrik kerjasama

Chat Online WhatsApp!