kauntungan kita

Precision, Performance, lan Reliability

MIANDI GROUP tekad "Kejujuran, Customer FIRST, roso seduluran, QUALITY lan Inovasi" AS Kebijakan BUSINESS.
Hubungi Specialist a

Babagan awake dhewe

Shanghai Miandi Metal Group Co., Ltd. distributes 1000 seri kanggo 8000 alloy Series aluminium. Aluminium piring, rod aluminium, tabung aluminium, aluminium tabung kothak, etc. campuran aluminium sing digunakake digunakake ing lapangan aviation, aerospace, damel kapal, militer, metalurgi, electronics, electromechanical, textile, transportasi, construction, kimia, industri cahya, energi lan liya-liyane. Ing proses pembangunan perusahaan, majeng peralatan produksi lan testing instruments padha mundhut barang utowo jasa saka negara karo tingkat dhuwur technical. Dadi kanggo nambah kualitas produk.

Products kita

Precision, Performance, lan Reliability

Shanghai Miandi Metal Group Co., Ltd. distributes 1000 seri kanggo 8000 alloy Series aluminium. Aluminium piring, rod aluminium, tabung aluminium, aluminium tabung kothak, etc. Hubungi Specialist a

Pelanggan Cooperation

  • Pelanggan Cooperation
  • mitra-2
  • mitra-3
  • mitra-4
  • mitra-5
  • mitra-6
  • mitra-7
  • mitra-8

Pabrik Cooperation

  • Koperasi Kerjasama01
  • Koperasi Kerjasama02
  • Koperasi Kerjasama03
  • Koperasi Kerjasama04
  • Koperasi Kerjasama05
  • Koperasi Kerjasama06
  • Hydr
  • Koperasi Kerjasama06
Tampilan Online Chat!