нашата предност

Прецизност, перформанси, и сигурноста

MIANDI група е посветена на "Искреноста, прв клиент, солидарност, квалитетот и иновативноста", како бизнис политика.
Контактирајте со специјалист

за нас

Шангај Miandi Метал Група копродукции, Ltd дистрибуира 1000 серија 8000 серија алуминиумски легури. Алуминиумски ламели, алуминиум прачка, алуминиумски цевки, алуминиумски плоштадот цевка, итн Алуминиум се користат во областа на воздухопловството, воздушната, бродоградба, војската, металургија, електроника, електромеханички, текстил, транспортот, градежништвото, хемиската индустрија, лесната индустрија, енергија и други. Во процесот на развој на компанијата, напредни опремата за производство и тестирање инструменти биле набавки од земјите со високо техничко ниво. Континуирано да се подобри квалитетот на производот.

нашите производи

Прецизност, перформанси, и сигурноста

Шангај Miandi Метал Група копродукции, Ltd дистрибуира 1000 серија 8000 серија алуминиумски легури. Алуминиумски ламели, алуминиум прачка, алуминиумски цевки, алуминиумски плоштадот цевка, итн Контактирајте со специјалист

Клиентите соработка

 • Клиентите соработка
 • партнер-2
 • партнер-3
 • партнер-4
 • партнер-5
 • партнер-6
 • партнер-7
 • партнер-8

Фабриките соработка

 • Factories01 соработка
 • Factories02 соработка
 • Factories03 соработка
 • Factories04 соработка
 • Factories05 соработка
 • Factories06 соработка
 • Хидро
 • Factories06 соработка
WhatsApp Онлајн Chat!