Faamafanafanaga mai le Aluminum Aluminum Summit: O le Tulaga Malosi o le Alumini i le lalolagi e faigata ona faʻaitiitia i se taimi pupuu.

O loʻo i ai faʻamatalaga e faʻapea o le le lava o le sapalai na faʻalavelaveina ai le maketi o oloa ma tuleia le tau o le alumini i le 13-tausaga maualuga i lenei vaiaso e le mafai ona faʻaitiitia i se taimi pupuu-o le mea lea i le tele o fonotaga alumini i Amerika i Matu na maeʻa i le Aso Faraile.Le maliliega na ausia e le au gaosi oloa, tagata faʻatau, faioloa ma felauaiga.

Ona o le siisii ​​o manaoga, felauaiga fagu ma tapulaa gaosiga i Asia, ua siitia le tau o le alumini i le 48% i lenei tausaga, lea na mafua ai popolega e uiga i le tau o le maketi, ma o loʻo feagai le au faʻatau oloa ma osofaʻiga faalua o le le lava o mea mataʻutia ma faʻateleina faʻateleina i totonu. tau.

I le Harbour Aluminum Summit na fuafua e faia i Chicago i le aso 8-10 o Setema, o le toʻatele o tagata na auai na fai mai o le le lava o sapalai o le a faʻaauau pea ona afaina ai le alamanuia mo le tele o le tausaga a sau, ma o nisi na auai e vavalo e ono oʻo atu i le lima tausaga e foia ai. le faafitauli o sapalai.

I le taimi nei, o loʻo taumafai malosi le vaega o le sapalai o le lalolagi faʻatasi ai ma le vaʻaia o pusa e pei o le poutū e faʻatatau i le faʻateleina o manaʻoga mo oloa ma faʻatoʻilaloina le aʻafiaga o le le lava o tagata faigaluega e mafua mai i le faʻamaʻi fou.O le le lava o tagata faigaluega ma avetaavale loli i fale gaosi alumini ua faʻateleina ai faʻafitauli i le alamanuia alumini.

“Mo matou, ua matua’i vevesi lava le tulaga o lo’o ua i ai nei.Ae paga lea, pe a matou tulimatai atu i le 2022, matou te le manatu o lenei tulaga o le a mou atu i se taimi lata mai, ”o le tala lea a Mike Keown, Pule Sili o Commonwealth Rolled Products, i le tumutumu, "Mo matou, o le tulaga faigata o loʻo i ai nei ua faatoa amata, lea o le a. ia tatou mataala pea.”

O le Commonwealth e masani lava ona gaosia oloa faʻaopoopo i le alumini ma faʻatau atu i pisinisi tau taavale.Ona o le le lava o semiconductors, o loʻo feagai foʻi ma faʻafitauli tau gaosiga.

Na taua foi e le toatele o tagata sa auai i le Harbour Aluminium Summit, o le le lava o tagata faigaluega o le faafitauli tele lea o loo feagai ma i latou i le taimi nei, ma latou te leiloa poo afea e faaitiitia ai lea tulaga.

Na taʻua e Adam Jackson, o le ulu o fefaʻatauaʻiga uʻamea i Aegis Hedging, i se faʻatalanoaga, "O faʻatonuga a tagata faʻatau e sili atu nai lo latou manaʻomia.Atonu latou te le faʻamoemoe e maua uma, ae afai latou te faʻatonuina, atonu e mafai ona latou latalata i le aofaʻi o loʻo faʻamoemoeina.Ioe, afai e pa'ū tau ma e te umia faʻamaumauga faaopoopo e leʻi faʻasaoina, o lona uiga o lenei faiga e matua lamatia lava.

A'o fa'atupula'ia tau alumini, o lo'o fa'atalanoaina e le au gaosi ma tagata fa'atau konekarate fa'aletausaga o sapalai.O loʻo taumafai le au faʻatau e faʻatuai i le tele e mafai ai ona maua se maliliega, ona o le tau o felauaiga i aso nei ua taugata tele.E le gata i lea, e tusa ai ma le saunoaga a Jorge Vazquez, le pule sili o le Harbour Intelligence, o loʻo latou vaʻavaʻai pea ma faʻatali seʻi vaʻai pe o le a tausia e Rusia, lona lua le tele o le gaosiga o alumini i le lalolagi, o le a tausia lafoga taugata i fafo seia oʻo i le tausaga fou.

O nei mea uma e ono fa'ailoa mai ai o le a atili si'itia tau.Fai mai Harbor Intelligence o loʻo faʻamoemoe o le tau o le alumini i le 2022 o le a oʻo atu i le US $ 2,570 i le tone, lea e tusa ma le 9% maualuga atu nai lo le tau masani o alumini alumini i lenei tausaga.Ua valoia foi e Harbour o le tau o Midwest i le Iunaite Setete o le a maualuga i taimi uma e 40 sene i le pauna i le kuata lona fa, o se siitaga e 185% mai le faaiuga o le 2020.

"E mafai lava ona avea le vevesi ma uiga lelei i le taimi nei," o le tala lea a Buddy Stemple o le Pule Sili o le Constellium SE, o loʻo faia le pisinisi oloa faʻasalalau.“Ou te leʻi oo lava i se vaitaimi e pei o lenei ma sa feagai ma le tele o luitau i le taimi e tasi.


Taimi meli: Sep-16-2021
WhatsApp Online Chat!